Yhdistyksestä

Ketjureaktio, eli virallisemmin Lahtireaktio ry, on vuonna 2002 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on tukea ja edistää seksuaalista monimuotoisuutta ja tasa-arvoa fetisismi- ja BDSM kulttuurin saralla Lahden alueella. Yhdistyksemme ei välitä eikä myy mitään seksipalveluita.

Vapaamuotoisemmin yhdistys on toiminut vuosituhannen vaihteesta, jolloin löytyi tarpeeksi samaa henkeä omaavia ihmisiä. Alkuinnostuksen saattelemana yhdistys järjesti kahdet juhlat 2000 luvun alussa.

Seuraavina vuosina toiminta hieman hiipui, mutta sinnikäs yhdistys ei koskaan luovuttanut  ja uutta puhtia on saatu uusien jäsenien myötä. Tavoitteena on ollut, että saisimme yhdistyksen jäsenmäärän edelleen kasvamaan ja siinä on viimevuosina onnistuttu erinomaisesti. Laaja ja aktiivinen jäsenistö mahdollistaa monipuolisemman toiminnan yhdistykselle ja sen jäsenille. Näkyvimpänä osoituksena uudesta innosta on vuosien tauon jälkeen juhlien järjestäminen Lahdessa.  Yhdistyksen komeat 10-vuotis juhlat järjestettiin syksyllä 2012.

Mikäli toimintamme kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

—————————————–

Lahtireaktio ry:n säännöt

—————————————–

One may create random problems based on a given structure, provide worked solutions and http://paper-writer.org assess student responses

Vastaa